Pasta med ostesaus,laks og grønnsaker


Oppskriften gir 4 porsjoner
600 gram laksefilet uten skinn
3 dl matfløte
1 dl parmesan
1 dl revet ost
2.s.s fersk basilikum
500 gram pasta
Salt
Litt olje
Sitronpepper
3 gulrøtter
½ purre
1 brokkoli

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Legg laksen i langpanne, ta på litt olje, sitronpepper og salt.
Stek 15 min på 180 grader.

Ta matfløte i en kasserolle og gi den et oppkok, Ha i revet parmesanost og
vanlig ost(eks. Norvegia eller Jarlsberg) og rør godt. Ha i litt salt.
Skrell gulrøttene og del de i skiver og vask og del brokkolien i buketter.
Kok begge deler i ca 5-6 min sammen med litt salt .
Vask og kutt purren i biter. Surr den litt i panna med olje og server med grønnsakene.
Server med et dryss basilikum på toppen av ostesausen.


Kommentarer

Populære innlegg