Stekt ris á la Maren
Oppskrift til 4 personer
Ingredienser
200 gr. ris
2 ss olje
4 vårløk
1 løk
2 egg
100 gr. frossen grønnsaksblanding(består av gulrøtter og erter)
250 gr. grillet kylling i små biter
2 ss soyasaus
Pepper
Salt
2 ss olje
4 vårløk
1 løk
2 egg
100 gr. frossen grønnsaksblanding(består av gulrøtter og erter)
250 gr. grillet kylling i små biter
2 ss soyasaus
Pepper
Salt
Kok risen.
Pisk eggene, krydre med salt og pepper og ha litt olje i pannen før du heller blandingen i en varm panne. Rør under stekingen. Det skal se ut som eggerøre når den er ferdig. Legg det på en tallerken og sett det til side.
Pisk eggene, krydre med salt og pepper og ha litt olje i pannen før du heller blandingen i en varm panne. Rør under stekingen. Det skal se ut som eggerøre når den er ferdig. Legg det på en tallerken og sett det til side.
Bruk wok eller en stekepanne med høye kanter. Skjær løken og
vårløken i små biter. Ha i oljen og rørestek løk og vårløk til er de er blanke.
Ha i grønnsaksblanding og la det steke litt før du tilsetter ris, egg, soyasaus
og kylling. La alt bli gjennomvarmt og server.
Tips: kok risen dagen før og la den stå i kjøleskapet over
natten. Da vil riskornene falle fra hverandre og den stekte risen vil ikke
klebe.
Kommentarer
Legg inn en kommentar