Satay kylling med spicy mangosalat og ris
Oppskriften gir 6 porsjoner
ca. 600 gr kyllingfilet
1 pose med marinade
(Satay saus mix) pose A, kjøpt i Asia butikk
Litt olje – se oppskrift på posen.
Litt kokosmelk – se oppskrift på posen.
ca. 12 grillspyd, kan også lages uten spyd.
1 pose med marinade
(Satay saus mix) pose A, kjøpt i Asia butikk
Litt olje – se oppskrift på posen.
Litt kokosmelk – se oppskrift på posen.
ca. 12 grillspyd, kan også lages uten spyd.
PEANØTTSAUS
1 boks med kokosmelk
1 pose med saus, Satay saus mix, pose B, kjøpt i Asia butikk
Skjær
kyllingfiletene i ca. 1 cm tykke skiver på langs. Lag marinaden ut fra pakken.
Tre kyllingen på grillspydene og pensle på marinaden
og la dem stå og trekke til seg
alle de gode smakene i ca. 30 minutter. Legg grillspydene på grillen.
alle de gode smakene i ca. 30 minutter. Legg grillspydene på grillen.
Hvis du ikke skal grille eller har grillspyd, kan du
gjøre det på følgende måte. Du legger kylling strimlene på stekebrett og pensler
på marinaden og la det stå i 30 minutter. Så stekes kyllingen i ovnen på 250
grader.
Lag spicy mangosalat. Lag peanøtt sausen og la den småkoke i 15 minutter.
Serveres med ris og spicy mangosalat.
Slik ser posen med Satay saus mix ut. Du finner den i butikker som
selger internasjonal mat.
Lag spicy mangosalat. Lag peanøtt sausen og la den småkoke i 15 minutter.
Serveres med ris og spicy mangosalat.
Slik ser posen med Satay saus mix ut. Du finner den i butikker som
selger internasjonal mat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar