Fiskesuppe med laks og reker.


Oppskrift til 4 personer

1 pakke laksefilet
200 gr. Reker
2 løk
2 fedd hvitløk
1 persillerot
2 røde paprikaer
2 gulrøtter
1 ss tomatpure
1 klype kajennepepper
7 dl vann
3 dl fløte
Salt og pepper
Dill til pynt

Slik gjør du

Hakk løk og hvitløk, kutt persillerot, gulrøtter og paprika i tynne strimler.
Stek løk, hvitløk, gulrøtter og paprika i litt olivenolje. Ha i kajennepepper og tomatpuré og la det steke litt før du tilsetter  vann og fløte. La det småkoke i 20-25 minutter. Skjær laksen i terninger og la den trekke i suppen i 5 minutter. Rett før servering drysses reker og dill over suppen.

Server med ferskt brød eller rundstykker.

Kommentarer

Populære innlegg