Fiskesuppe med laks og reker.
Oppskrift til 4 personer
1 pakke laksefilet
200 gr. Reker
2 løk
2 fedd hvitløk
1 persillerot
2 røde paprikaer
2 gulrøtter
1 ss tomatpure
1 klype kajennepepper
7 dl vann
3 dl fløte
Salt og pepper
Dill til pynt
2 løk
2 fedd hvitløk
1 persillerot
2 røde paprikaer
2 gulrøtter
1 ss tomatpure
1 klype kajennepepper
7 dl vann
3 dl fløte
Salt og pepper
Dill til pynt
Slik gjør du
Hakk løk og hvitløk, kutt persillerot, gulrøtter og paprika
i tynne strimler.
Stek løk, hvitløk, gulrøtter og paprika i litt olivenolje. Ha
i kajennepepper og tomatpuré og la det steke litt før du tilsetter vann og fløte. La det småkoke i 20-25
minutter. Skjær laksen i terninger og la den trekke i suppen i 5 minutter. Rett
før servering drysses reker og dill over suppen.
Server med ferskt brød eller rundstykker.
Kommentarer
Legg inn en kommentar