Gudruns mexikanske gryte
Oppskriften til fire personer
2 løk
400 gr. kjøttdeig
3-4 fedd kvitløk
150 gr. ris
1 boks knuste tomater
1 boks tomatpuré
1 boks tomatbønner
1 boks mais
1 rød paprika
1 grønn paprika
400 gr. kjøttdeig
3-4 fedd kvitløk
150 gr. ris
1 boks knuste tomater
1 boks tomatpuré
1 boks tomatbønner
1 boks mais
1 rød paprika
1 grønn paprika
Salt, pepper,
Chilikrydder
Jalapenos
Evt. spisskummen, rosmarin
Chilikrydder
Jalapenos
Evt. spisskummen, rosmarin
Finhakk løk, hakk paprikaene i små biter, stek kjøttdeig,
tilsett grønnsaker, løk, tomatbønner, knuste tomater og kok opp. Tilsett
krydder etter smak.
Kok opp ris etter anvisning på pakken.
Serveres med salat og brød.
Kommentarer
Legg inn en kommentar